Ivócimborák

Sokak szerint egy stresszes hét után kellemesebb otthon iszogatni a házikedvenc macsekkal, mint unalmas idegen fickókkal a sarki bárban. Ennek azonban eddig komoly akadálya volt: a macskák nem bírják az alkoholt, még a friss szőlőből készült nedű is megbetegíti őket. Ezt, a gazdik és imádott kedvenceik között tátongó társasági szakadékot próbálta áthidalni Brandon Zavala, aki az USA Colorado államában létrehozta az „igazi macskabort” előállító, Apollo Peak nevű vállalkozást. A hálás alapító nem feledkezett meg ötletadó kedvencéről, Apollóról: nemcsak a céget nevezte el róla, hanem vállalati főmacskának is megtette. A garantáltan alkoholmentes macskapia jófajta sziklás-hegységi víz és macskamenta (illatos, füzérvirágzatú kerti dísznövény) felhasználásával készül. A rozé színezetet vegyszermentesen termesztett kaliforniai cékla kölcsönzi a „bornak”. Adalék anyagként aszkorbinsavat, tartósítónak tengeri sót használ a macskasommelier.