szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar jégkorong-válogatott kapusa, Szuper Levente tíz éve vásárolt egy tanyát, ám a bérlőkkel elszámolási vitába keveredett, ráadásul azok nem hajlandók elhagyni a lovardát - írja szerdai számában a Blikk.

Szuper Levente válogatott hokikapus egy Nagytarcsán vásárolt tanyán épített lovardát, amelyet 2009 júniusában bérlőknek adott ki, ám utóbb felmondta a szerződést, mert állítása szerint a bérlők tavaly szeptember óta nem fizettek bérleti díjat, és az ingatlant sem hajlandók elhagyni - írja a Blikk a keddi gödöllői bírósági tárgyalásról szóló beszámolójában.

Szuper Levente
©

A jégkorongkapust a testvére, Szuper Géza képviseli a bíróságon, aki azt mondta: miután az alperesek nem fizettek, tavaly ősszel felmondták a szerződést. A bérleményt azonban azóta sem hagyták el, s továbbra sem fizetnek. A bérleti díj mellett a közüzemi számlákat sem rendezték – jelentette ki Szuper Géza. A bérlő házaspár szeretett volna peren kívül megegyezni a Szuper családdal, mondván, ők több beruházást is végeztek a nagytarcsai birtokon.

Az alperesek ügyvédje, Papp Éva Mária a Blikk szerint arra hivatkozik, hogy a bérleti szerződést nem az előírásoknak megfelelően mondták fel, mert nem kapták kézhez a nyolc napon belüli felmondást, és a bérlők azt a meghatározást sem látták, hogy Szuper Levente külföldi tartózkodása miatt a sportoló helyett a bátyja eljárhat az ügyben. A bíróság nyáron, tanúk meghallgatásával folytatja az eljárást - írja a Blikk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Matolcsy György a privatizáció zavarosában - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 3.rész

Matolcsy György a privatizáció zavarosában - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 3.rész

Havazásveszélyre figyelmeztet az OMSZ, 5 centinél is több hó hullhat az északkeleti megyékben

Havazásveszélyre figyelmeztet az OMSZ, 5 centinél is több hó hullhat az északkeleti megyékben

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát