szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

27,5 milliárd forintnak megfelelő összegért a szomszéd vette meg a legendás Playboy-villát, de Hefner egyelőre maradhat.

Új tulajdonosa van a Playboy-alapító Hugh Hefner Los Angeles-i birtokának, szomszédja, Daren Metropoulus üzletember vásárolta meg százmillió dollárért (27,5 milliárd forint). A Playboy-villa néven közismert birtokot januárban dobták piacra 200 millió dollárért. A 33 éves üzletember kedden jelentette be a tulajdonszerzést.

A megállapodás értelmében Metropoulos a közeljövőben nem költözik a birtokra, mivel a Playboy magazin 90 éves alapítója élete végéig a villában lakhat. Utána az üzletember egyesíteni fogja az öthektáros ingatlant saját szomszédos kéthektáros birtokával. A két ingatlan annak idején egyetlen tulajdonban volt. 

A Beverly Hills közelében 1927-ben épült birtokon álló Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért. Számos korábbi látogatója szerint a villa rossz állapotban van. A birtokon három épületet tartanak fenn az állatok számára, de kisállattemető, teniszpálya, vízesés, úszómedence és edzőpálya is található a területen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!