szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

A meghirdetett irányár töredékéért kelt el a terület.

A keszthelyi Zala Kemping a miniszterelnöki vő, Tiborcz István köreihez került: a felszámolás alatt álló ingatlantulajdonos cég vagyonát (azaz magát a kempinget) értékesítő pályázaton a Standful Property tett nyertes ajánlatot. Ez a közelmúltban gründolt társaság a pécsi többszörös trafiktulajdonos Czéh-Tóth Márk érdekeltsége, ő pedig Tiborcz Hamar Endre nevű ifjúkori barátjának a társaként bukkant fel más cégekben. Érdekesség, hogy a kemping a meghirdetett 879 millió forintos irányár helyett 250 millióért került az új gazdához – olvasható az e heti HVG-ben. A napokban egyébként a balatonakali Strand Kemping is gazdát cserélt: azt Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége szerezte meg, az eredeti, 800 millió feletti ár helyett 372 millióért. Így a kempingüzemeltető Balatontourist mellett immár saját tulajdonú kempingjei is vannak a felcsúti polgármester érdekeltségeinek, hiszen nemrég az egykori badacsonyörsi Balaton Kempinget is megszerezte.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!