szerző:
hvg.hu

A műsorvezető állítólag sok tervét szeretné megvalósítani azután, hogy lekerül a képernyőről.

Hajdú Péter szerint nem áll meg azzal az élet, hogy eljön az ATV-től. A televíziózás mellett sok projektje van, amivel szívesen foglalkozik, és rengeteg idejét elveszi – írja a Lokál alapján a Blikk.

Van étterme, a miskolci sörfesztivál szervezését is folytatja, valamint Törökbálinton, a Tükörhegyen bevásárlóközpontot tervez – mondta.

A műsorvezető állítja: egyáltalán nem unatkozik majd a nyártól, de ha megcsörren a telefonja, és szimpatikus televíziós ajánlatot kap, akkor minden mehet tovább.

Hajdú Péter a héten a Facebookon jelentette be, hogy eljön az ATV-től, nem folytatják tovább az Esti Frizbi című műsort. Más források szerint az ATV bontott vele szerződést. A hírek szerint Jakupcsek Gabriella jelentkezik ősztől új műsorral vasárnap esténként a csatornán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!