szerző:
hvg.hu

A körülmények ne tévesszék meg, igen jól felszerelt ingatlanról van szó.

Négy szoba, két fürdő, három illemhely - ennyi információ alapján egy átlagos családi házra gondolhatnánk, azonban a 100 négyzetméteres csömöri ingatlan a föld alatt található.

Az Index által kiszúrt otthont 700 négyzetméteres telekkel együtt kínálják, 55 millió forintért. Padlófűtéses, a ház ablakait pedig hővédővel bélelték ki, így a hideg téli estéken sem hűl ki a lakás.  A kertben és a ház körül sziklafal található, növényekkel.

Mivel biotéglából és kisméretű kéménytéglából épült, földréteg és növényzet fedi, a felszínen nem sok minden látszódik belőle, ám belülről tényleg olyan, mint egy jól felszerelt bunker.

A kapcsolódó képeket itt nézheti meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!