szerző:
baon.hu
Tetszett a cikk?

Majdnem belehalt sérüléseibe az a juhász, akit brutálisan megvertek, majd felakasztottak a napokban Solton. Az egyik támadó egy börtönőr lehetett – írja a baon.hu.

A juhász a veréstől kómába esett, majdnem belehalt sérüléseibe. A cikkben egy informátorra hivatkozva azt írják: a férfi támadói azt feltételezték, hogy a juhász ellopta a traktorukat, vagy legalábbis látta, hogy ki lopta el azt, ezért bántották.

Indíték lehetett az is, hogy a traktor tulajdonosai biztosítási csalást akartak elkövetni, ami a juhász fülébe jutott és veréssel próbálták meg hallgatásra bírni.

A cikk szerint a nyaka köré tekert kötél elszakadt, így menekült meg a juhász.

A támadásban két vagy három ember vehetett részt, köztük egy olyan férfi, aki a büntetés-végrehajtásban dolgozik. Az ügyben ezért nem a rendőrség, hanem a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei főügyészség szóvivője azt mondta: az ügyészség valóban nyomoz az ügyben. Részleteket nem árult el, annyi azonban kiderült, hogy egyelőre megalapozott gyanút nem közöltek, így ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre

Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre

Müller Cecília: Otthonaikban, a háziorvos oltja majd a 60 év felettieket

Müller Cecília: Otthonaikban, a háziorvos oltja majd a 60 év felettieket