szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mint arról korábban részletesen beszámoltunk ma reggel rendzavaró csoportok igyekeztek leállítani a forgalmat a budapesti Erzsébet-hídon. A rendőrök némi tétovaság után egészen a Blaha Lujza térig szorították a hangoskodók és sajtómunkások elegyedéséből kialakult kisebb tömeget, amely aztán – az igazoltatásoknak és őrizetbe vételeknek köszönhetően –szépen lassan feloszlott. Videófelvételeink a balhé közepén készültek.

Reggel már megírtuk
Hídblokád kísérlet
„Ne játszd az agyad!” – figyelmeztette az egyik nagyszájú a vele szemben álló rendőrt. A háttérben a tömeg azonban inkább a miniszterelnökre koncentrált, s megeresztett néhány gyurcsánytakaroggyot. Azonban a reménytelenség is felütötte a fejét, amiatt, hogy az "ÁVH" manapság nem áll a hídfoglalók mellé. Kiderül továbbá, hogy itt többcsaládos apák is megfordultak forgalombénítási céllal, de őket a rendőröknek nem illik bántani, aki valószínűleg szintén többcsaládos apák. Utóbbiak közül néhányan biztosra vették, hogy ez egy sakkjátszma. De azért az igazoltatásról sem feledkeztek meg.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja

Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja

Aegon: Csak a név változik, az ügyfeleknek nincs teendőjük

Aegon: Csak a név változik, az ügyfeleknek nincs teendőjük