szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Vasárnap estére megszűnik az árvízvédelmi készültség a Fehér- és a Fekete-Körösön - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vasárnap.

Mind a Fehér- és Fekete-Körös, mind a Kettős-Körös apad, a nap folyamán még elsőfokú ugyan az árvízvédelmi készültség, ám vasárnap estére a Fehér- és a Fekete-Körösön megszűnik a készültség. Apad a Kettős-Körös is, a folyón vasárnap hajnaltól elsőfokúra mérsékelték a védekezési szintet. 

A Hármas-Körös Szarvasnál 680 centiméter magas vízszintnél tetőzik, s nem éri el a másodfokú készültség elrendeléséhez szükséges 700 centiméteres magasságot. Az igazgatóság területén a belvízzel elöntött területek nagysága az előző 24 órához képest nem változott, továbbra is 1590 hektár.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Kisebb árhullám vonul le a Körösökön

A Körösök romániai vízgyűjtő területein ugyan apadnak a folyók, az elmúlt napok időjárása miatt azonban magyar területen mégis kisebb árhullám vonul le a folyókon.

MTI Itthon

Tetőzött a Fekete- és a Fehér-Körös

Gyulánál 515 centiméteres vízállásnál, másodfokú készültség mellett tetőzött a Fehér-Körös; a Fekete-Körös pedig 580 centiméteres vízmagasságnál folyamán szintén elérte a legmagasabb szintet szerdán - olvasható a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság honlapján.

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Százmilliós hóegyengető borzolja a kedélyeket a Normafán, és a kormány is készül valamire

Százmilliós hóegyengető borzolja a kedélyeket a Normafán, és a kormány is készül valamire