szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A tüntetőket könnygázzal oszlatták a rendőrök, de - állításával szemben - nem verték meg a jogásznőt - közölte a BRFK.

Nem sokkal 22 órát követően a József Attila utcában a demonstrálók egy csoportja megtámadta az utcában felállított rendőrsorfalat, ezért könnygáz használatára került sor.

A helyszínen intézkedő rendőrök jelentései alapján megállapítható, hogy Morvai Krisztina asszonyt a rendőrök nem bántalmazták. Ennek ellenére amennyiben az érintett panasszal él a rendőri intézkedések ellen, azt a megfelelő jogi fórumok ki fogják vizsgálni, illetve feljelentéssel élhet az ügyészségen - tartalmazza a BRFK közleménye.

Morvai Krisztina vasárnap közölte, az Országgyűléshez és európai fórumokhoz fordul a vasárnap este történtek miatt: állítása szerint nemcsak könnygáz érte, de többször megütötték és rugdosták a rendőrök.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Március 15.: - az események krónikája

Orbán Viktor a Fidesz elnöke délután a Budai Várban, Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere pedig a Petőfi-szobornál mondott beszédet a nemzeti ünnepen. Gyurcsány Ferenc még hátravan. Kövesse az eseményeket percről percre!

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

24 órával a robbanás után élve húztak ki egy kislányt a romok alól Bejrútban

24 órával a robbanás után élve húztak ki egy kislányt a romok alól Bejrútban

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó