szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kiraboltak - feltehetően fegyverrel - egy bankfiókot a főváros I. kerületében a Mária téren szerda délben - közölte a rendőrség.

Egy ismeretlen férfi megfenyegette az alkalmazottakat és a bevétel átadását követelte, aminek az ott dolgozók eleget tettek, a férfi pedig elmenekült a helyszínről - olvasható a police.hu oldalon. Lövés, személyi sérülés a rablás során nem történt, az okozott anyagi kár megállapítása folyamatban van.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Óbudai bankrablás: fotók a tettesről

Kiraboltak egy bankot a fővárosban, a Bécsi út II. kerületi szakaszán szerda délelőtt, az első információk szerint a fegyvertelen férfi a pénzt magához véve elmenekült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

MTI Itthon

Fegyveres bankrablás a Bartók Béla úton

Feltehetően fegyverrel raboltak ki Budapesten, a XI. kerületben egy pénzintézetet a Bartók Béla úton - közölte a BRFK sajtóügyeletese kedden kora délután.

A korábbi nátháktól is függ, milyen lefolyású valakinél a Covid-19

A korábbi nátháktól is függ, milyen lefolyású valakinél a Covid-19

Öt gyakori tévhit a nyugdíj-megtakarításokkal kapcsolatban

Öt gyakori tévhit a nyugdíj-megtakarításokkal kapcsolatban

Amerikai milliárdos vette meg az AS Romát

Amerikai milliárdos vette meg az AS Romát