szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nem helyezték szabadlábra Balla Irma egykori debreceni fideszes önkormányzati képviselő fiát, akit anyja meggyilkolásával vádolnak; a védői előterjesztést a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság szerdán elutasította.

Az első fokon eljáró bíróság döntése ellen azonnali fellebbezést jelentette be a vádlott, S. Sándor és védője. Magyar György ügyvéd az MTI-vel közölte: kiegészítő fellebbezést is benyújtanak az ítélőtáblához, ebben kifejtik, hogy a szabadságelvonást jogsértőnek tartják.

A szerdai tárgyaláson politikusokat is meghallgatott a bíróság. Kósa Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő, Debrecen polgármestere elmondta: Balla Irmát a halála előtti napon - kérésére - irodájában fogadta, a képviselő a körzetében működő Köz-Ért Egyesület vezetői és a közte felmerült ellentétekről tájékoztatta őt.

Balla Irmát brutális körülmények között, lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Egy évvel később a rendőrség az asszony fiát gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Balla Irma fia szeretett gyilkososat játszani

Rendszeresen játszott szerepjátékokat, köztük gyilkossággal összefüggőeket is S. Sándor, akit édesanyja, Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádol az ügyészség - derült ki egy tanúmeghallgatás során szerdán, a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon, a tárgyalás második napján.

MTI Itthon

Balla Irma a fenyegetésekről Kósa Lajosnak is beszámolt

Kósa Lajos debreceni polgármestertől kért segítséget a meggyilkolását megelőző napon Balla Irma fideszes helyi önkormányzati képviselő - derült ki az áldozat lányának tanúvallomásából szerdán a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon.

Vasarely emblémája inspirálta a Renault új logóját

Vasarely emblémája inspirálta a Renault új logóját

Hazacsalta a telefontolvajokat a kazincbarcikai fiú, hogy az apja tegyen rendet

Hazacsalta a telefontolvajokat a kazincbarcikai fiú, hogy az apja tegyen rendet

Lehet, hogy műteni kell Willi Orbánt

Lehet, hogy műteni kell Willi Orbánt