szerző:
OS
Tetszett a cikk?

Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének. Szollár Domokos 2009. május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat.

Szollár Domokos
© MTI - Soós Lajos
Szollár Domokos 2004 májusa óta dolgozott a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airportnál, először mint kommunikációs munkatárs, 2006-tól pedig a társaság kommunikációs vezetői és szóvivői teendőit látta el. 2007. évi tevékenységéért elnyerte a szakma illetve az MTI által közösen adományozott „Az év szóvivője” címet. 
  
A Budapest Airportot megelőzően, 2001 áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként. Történész és szociológus diplomáját 2000-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán. 
  
Szollár Domokos, akit sosem vonzott a pártpolitika, Budai Bernadettel együtt a válságkezelő kormány szakértő szóvivőjeként kívánja ellátni feladatát.
    

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Bajnai: soha nem látott keménység az adóztatásban

Bajnai Gordon számára a válságkezelő csomag egyes elemei érzelmileg, míg mások szakmailag fájdalmasak, de ezeket is muszáj meglépni ahhoz, hogy tartani lehessen a 3 százalékos költségvetési hiányt, visszatérjen Magyarország iránt a külföldi befektetők bizalma, és újra stabil legyen a forint árfolyama. A kormányfő erről az Kossuth Rádióban beszélt.

MTI Itthon

Elkészült a Bajnai-kormány első törvényjavaslata

Akár már májustól csökkenhet a miniszterek alapilletménye 15 százalékkal. A Bajnai-kormány benyújtotta az első törvényjavaslatát, amellyel a kormány azt kívánja demonstrálni, hogy a takarékosságot saját magán kezdi.

Vélemény

Ki lesz Orbán ellenfele a választáson? Bajnai is lehet

Gyurcsány háttérbe vonulásával a „vezérek egyensúlya” felborult. Eközben a baloldal egyrészt soha nem látott hátrányban van legfőbb riválisával szemben, másrészt idő előtt kijátszotta aduját, Bajnai Gordont. A jövő évi országgyűlési kampányt Gyurcsány mint pártelnök, Bajnai pedig mint miniszterelnök-jelölt csinálta volna végig. Ezt a verziót az utóbbi hónap eseményei felülírták - írja elemzésében Novák Zoltán, a Méltányosság Polititikaelemző Központ kutatásvezetője.

A brit pénzügyminiszter szerint csak most kezdődik az igazi gazdasági válság

A brit pénzügyminiszter szerint csak most kezdődik az igazi gazdasági válság

Négyezren váltották vissza a vasúti vagy buszbérletüket

Négyezren váltották vissza a vasúti vagy buszbérletüket

20 milliárd forintot szán a kormány a Citadella felújítására

20 milliárd forintot szán a kormány a Citadella felújítására