szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Augusztus-szeptemberre tárja a tagság elé választási programját az MDF - mondta Dávid Ibolya, a párt elnöke a köztelevízió Napkelte című műsorában csütörtökön.

A pártelnök közölte: az első változat már kész van, és nyár végére meglesz az a változat is, amelyet a tagság elé tudnak tárni. Konzervatív, racionális megoldásokra épülő program lesz, mert "elég az indulati politikából és a demagógiából" - tette hozzá.
 
A pártból való kilépések kapcsán Dávid Ibolya úgy fogalmazott: az MDF országos gyűlése lezárt egy korszakot, ezen a küldöttek kétharmada kinyilvánította, hogy jó úton jár a párt. Ez nyílt, világos üzenet volt mindenkinek - közölte. 

Írásban "még nem látta" a pártot elhagyók kilépésre irányuló szándékát - tette hozzá a párt elnöke, ám véleménye szerint természetes dolog, hogy vannak, akik kilépnek a pártból. 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Dávid Ibolya marad az MDF elnöke

Dávid Ibolya marad az MDF elnöke, miután a párt szombati budapesti országos gyűlése nagy többséggel, nyílt szavazáson megerősítette pozíciójában - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, a párt szóvivője az MTI-nek. A szavazást követőn több tucat küldött elhagyta a helyszínt.

MTI Itthon

Fidesz: az MDF maroknyivá zsugorodott botránypárt lett

Mára egy olyan maroknyivá zsugorodott botránypárt lett a Magyar Demokrata Fórum, amely tevőlegesen is felelős a rossz kormányzásért, és annak káros következményeiért - írta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MDF elnökének levelére válaszul hétfőn.

MTI Itthon

Tucatjával lépnek ki az MDF-ből

Lemondott a főváros II. kerületében betöltött MDF-elnöki tisztségéről, és elhagyta a pártot Porkoláb Mátyás húsz párttársával együtt; a politikus szerdai közleménye szerint a kilépések helyi és országos szinten is folytatódni fognak. És valóban.

Mi történik akkor, ha lejár a hitelmoratórium?

Mi történik akkor, ha lejár a hitelmoratórium?

Összegyűjtöttük az összes támogatást, amivel olcsóbb lehet az otthonteremtés

Összegyűjtöttük az összes támogatást, amivel olcsóbb lehet az otthonteremtés

Első fokon négy év börtönt kapott a mentős orrát eltörő férfi

Első fokon négy év börtönt kapott a mentős orrát eltörő férfi