szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kicsit szét vagyunk csúszva, kicsit eldurvultak vagyunk, s kicsit irigyek; szomorúak és agresszívek - mondják videós stábunk nemzeti karaktert firtató kérdésére megszólalóink. Ha valami, ez megkülönböztet bennünket sok más nemzettől. A cigányok pedig valahogyan mindig szóba kerülnek. Nézze meg videónkat!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Gyurcsány: a radikalizmus és a bezárkózás a perifériára szorít

A magyar külpolitikának a belső reformok sikerét kell szolgálnia, utóbbi nélkül a kontinens perifériájára sodródhatunk, megerősödhet a nemzeti radikalizmus és a bezárkózás. Erről a miniszterelnök beszélt szerdán Budapesten, külpolitikai évértékelő beszédében.

Vélemény

Papp László Tamás: Gyógyír radikáljobb áfiumra

Magyarországon véget ért a bipoláris pártrendszer. A Fidesz képében egyetlen, jelenleg igencsak túlsúlyos nagypárt létezik. A választás negatív szenzációja Vona Gábor pártjának döbbenetes méretű áttörése volt. Ebben a gazdasági helyzet, a közbiztonság megroppanása éppúgy szerepet játszott, mint jónéhány valós probléma elmaszatolása a közbeszédben. A Jobbik ezeket tematizálta és demagógiája hatékonynak bizonyult.

MTI Itthon

Gyurcsány: nemzeti radikalizmus kontra bátor hazafiság

"A mi tisztességünk próbáját nem Orbán Viktornak hívják" - mondta a miniszterelnök az MSZP baloldali tömörülésének budapesti tanácskozásán. Egyúttal közölte: elfogadja Tőkés László, Duray Miklós és Ágoston András nyilvános televíziós vitára való meghívását.

Simán hozta a rangadót a Fradi

Simán hozta a rangadót a Fradi

Az orosz kormány szerint "vörös dagály" okozta a rejtélyes pusztulást Kamcsatkán

Az orosz kormány szerint "vörös dagály" okozta a rejtélyes pusztulást Kamcsatkán

Megmagyarázta az Emmi, miért kell egyszerűbb lélegeztetőgép az idősotthonokba

Megmagyarázta az Emmi, miért kell egyszerűbb lélegeztetőgép az idősotthonokba