szerző:
OS
Tetszett a cikk?

A Fidesz szerint nem a Magyarok Nyilai robbant a pénteken bemutatott felváteleken.

Draskovics Tibor bemutatott pénteken egy videót, melyen az látható, ahogy a "Magyarok Nyilai" "próbarobbantást" hajtanak végre. "A robbanás helyszíne azonban kísértetiesen hasonlít egy több évvel ezelőtti robbantáséra, ahol – a rendőrség akkori közlése szerint – átlagon felüli kémiai tudással rendelkező, kísérletező kedvű fiatalok robbantottak" - ezt írja sajtóközleményében Balsai István, fideszes politikus.

A Fidesz az ügy tisztázására szólította fel Draskovics Tibort. Szombat délután próbáltuk elérni a minisztert, reagáljon a Fidesz felvetésére - sikertelenek voltunk.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csikász Brigitta Itthon

Nem a hírbe hozott férfi dobta fel Budaházyt

Nem vádalku alapján fogták el a rendőrök Budaházy Györgyöt – állítja annak a férfinak az ügyvédje, akiről korábban elterjedt: ő dobta fel az elfogott radikálist. Budaházyt azzal gyanúsítják, egy csoportot hozott létre azért, hogy az országgyűlési képviselők elleni támadásokkal befolyásolják a parlament munkáját.

MTI Itthon

Budaházyék mögött nemzetközi terrorszervezetet sejt az MSZP

Felvetődik a gyanú, hogy Magyarországon a nemzetközi terrorizmus szabványaiba jól beleillő terrorszervezetet sikerült részben lelepleznie a rendőrségnek - értékelte a múlt héten őrizetbe vett Budaházy György elfogását Szabó Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő hétfői sajtótájékoztatóján.