Tetszett a cikk?

Mától sok helyen új forgalmi rend lépett életbe a Margit híd lezárásával kapcsolatban. Az Élőben a városból blog szerzője megnézte, melyik lépett életbe, és melyik nem.

A Váci út kifelé vezető oldaláról például nehéz feljutni az Árpád hídra, mert nem állítottak a lámpákon. De nem ez az egyetlen - nem - változás. Előzetes tájékoztatás kontra hétfői pillanatkép, fotókkal illusztrálva a blogon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Nem ússzuk meg a gigadugókat Budapesten

Hétfőre világvége közeli állapotokat vizionáltak a budapesti gépkocsiforgalomban, miután a Margit híd felújítása miatt az autósok elől elzárták a forgalmat. A hatalmas dugó azonban elmaradt. Illetve csak késik.

MTI Itthon

Délben lezárták a Margit hidat

Péntek délben a személyautók elől lezárták a Margit hidat - mondta el a híd budai hídfőjénél tartott sajtótájékoztatón Horváth Zoltán.

Több újpesti focista újrafertőződött koronavírussal

Több újpesti focista újrafertőződött koronavírussal

A kormány csendben meghosszabbította a határzárat

A kormány csendben meghosszabbította a határzárat

A nyugdíjasok elszegényedését hozta az elmúlt évtized

A nyugdíjasok elszegényedését hozta az elmúlt évtized