szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfőn Pető Iván és Magyar Bálint cáfolta a Magyar Nemzet azon értesülését, miszerint az SZDSZ-es képviselők az MDF listáján indulnak a 2010-es választásokon. Kedden Kuncze Gábor tette meg ugyanezt a Magyar Hírlap értesülésével kapcsolatban.

A Magyar Hírlap keddi száma azt írta, hogy Debreczeni József, Kuncze Gábor és Hack Péter alkotmányjogász is felkerülhet az MDF 2010-es választási listájára. Hack Péter már a lapnak is cáfolta, hogy vállalná a jelölést, Kuncze Gábor szabad demokrata országgyűlési képviselő pedig kedden a hvg.hu munkatársának kategorikusan cáfolta az értesülést, csakúgy, mint Debreczeni, aki arra a kérdésre, hogy egy ilyen fölkérésre mit mondana, úgy felelt: „Mivel nincs ilyen fölkérés, nem tudok erre semmit sem mondani.”

Hétfőn a Magyar Nemzet szombati, ugyancsak az MDF-listát érintő értesülését cáfolták az érintettek. A lap szerint Pető Iván és Magyar Bálint, az SZDSZ parlamenti képviselői is helyet kapnak a Dávid Ibolya vezette párt 2010-es választási listáján, az érintettek szerint ugyanakkor ez csak kitaláció, annyira, hogy nevezettek jövőre egyáltalán nem indulnak már a parlamenti választásokon. Egyedül Somogyi Zoltán, a Political Capital volt vezetője erősítette meg eddig, hogy igaz a hír, miszerint az MDF felkérte, hogy induljon a jövő évi parlamenti választáson a képviselőjelöltjükként. Ezt maga jelentette be a Twitter mikroblogon, s most arra vár, hogy a párt mikor hozza meg a döntést a személyekről.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Szájer 1.

Marabu Féknyúz: Szájer 1.

Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól

Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól

Baby Yoda, Buzz Lightyear, Minnie egér: okosórát dob piacra a Vodafone és a Disney gyerekeknek

Baby Yoda, Buzz Lightyear, Minnie egér: okosórát dob piacra a Vodafone és a Disney gyerekeknek