szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hagyó Miklós szerint a BKV-s ügyek nem rontanak a választási esélyein; az MTI-nek a politikus úgy fogalmazott: nincs takargatnivalója.

Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes az MSZP fővárosi egyéni jelöltjeinek bemutatója után csütörtökön volt szóvivője, Horváth Éva meggyanúsításáról úgy nyilatkozott: a rendőrség teszi a dolgát. Hozzátette: Horváth Évát már BKV-alkalmazottként ismerte meg, kérte, tanácsaival segítse a munkáját. Úgy fogalmazott: "Remélem, hogy a vizsgálatok tisztázzák majd a körülötte kialakult harsányabb média-, politikai hecckampányt, boszorkányüldözést".

Arra a felvetésre, hogy a választási kampányban sokszor lesz még téma a BKV, közölte: eddig sem volt, és ez után sem lesz takargatnivalója. Emlékeztetett arra, hogy a végkielégítések ügyében ő maga két vizsgálatot indított a közlekedési vállalatnál. Arra a kérdésre, hogy lezárult-e az időnként éppen az ő harmadik helyét kifogásoló vita a budapesti listáról, annyit mondott: a listáról a párt megfelelő testületei döntöttek.

Mint legutóbb, az MSZP valamennyi XII. kerületi egyéni jelöltje most is mindent meg fog tenni azért, hogy a párt a legjobban szerepeljen - mondta Hagyó Miklós. Hozzátette, bízik abban, hogy aki az MSZP-re szavazott négy éve, az most is voksát adja ahhoz, hogy a szocialisták folytathassák a munkát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!