szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség előállított egy középkorú férfit, aki rátámadt a vele szemben intézkedő közterület-felügyelőre péntek délután a főváros XIII. kerületében.

Egy férfi szabálytalanul parkolt a XIII. kerületben, a Váci út 6. szám előtt, s amikor két közterület-felügyelő intézkedni kezdett vele szemben, szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdett velük. A férfi az egyik felügyelőt szájon vágta, majd elhagyta a helyszínt -mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. A rendőrség a személyautó rendszáma alapján előállította a kerületben lakó férfit, kihallgatása jelenleg is folyik, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják. A további eljárást az ügyészségi nyomozóhivatal folytatja le.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!