szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Anyagi ellenszolgáltatás fejében információkat juttatott ki és segítette a repülőtér-üzemeltető társaság taxipályázatán a Zóna Service-t - állítja egy a Magyar Nemzet birtokában lévő hatósági dokumentum a decemberben letartóztatott jogi igazgatóról, Rényi-Vámos Krisztináról. Korábban több taxitársaság közölte, hogy sérült a versenysemlegesség a Budapest Airport 2006-os pályázatán.

A napilap szombati száma ismerteti, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Rényi-Vámos Krisztina, a Budapest Airport (BA) Zrt. jogi igazgatója és Sziebert György jogász, aki utóbb a BKV jogi igazgatójaként vált ismertté, a Magyar Nemzet birtokába került nyomozó hatósági dokumentum szerint 2006 óta "előzetes megállapodás alapján rendszeresen több cégnek, többek közt a Zóna Taxi üzemeltetőjének, a Zóna Service Zrt.-nek anyagi ellenszolgáltatás fejében belső információkat jutattak ki, illetve segítették a céget a kiírt pályázatok megnyerésében".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!