szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Négy gyermekkorú, közöttük egy nyolcéves betörőt fogtak el a Békés megyei Vésztőn - közölte a rendőrség.

A Békés Megyei Online (BEOL) hírportálon pénteken megjelent információ alapján a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: még február 20-án értesítették a rendőrséget arról, hogy valakik az ablakot betörve bejutottak egy családi házba. A rablók gyermekjátékokat, gyermekkönyveket és két gyermekkerékpárt tulajdonítottak el. A nyomozás során kiderült, hogy a rablást négy vésztői, egy nyolc-, egy kilenc- és két tízéves gyermek követte el. A házkutatás során megtalálták az ellpott tárgyakat. A rendőrség az eljárást lefolytatja, ám a gyermekek büntethetőségét kizárja az életkoruk - tette hozzá Virág Zsuzsánna.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!