szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Hunnia Mozgalom politikai szárnyának irányítója Toroczkai László volt – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó.

A napilap szerint a százhalombattai vállalkozó állításait bizonyítja Toroczkai László, „A Mi Magunk teljesítette küldetését” című 2007-es felhívása is. Ebben Toroczkai ezt írja – idézi a Magyar Nemzet – „Szervezeti tevékenységemet továbbra is kizárólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban folytatom, míg a kormány és a rendszer megdöntésére alkalmas módszernek Hunniát, a párhuzamos Magyarország felépítését látom. Kérem ezért mindazokat, akik a Mi Magunk Mozgalomba jelentkeztek, hogy csatlakozzanak a Hunniához, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz”.

A Magyar Nemzet ugyancsak Benkő Györgyre hivatkozva arról is beszámolt, hogy a csoport Lendvai Ildikón kívül Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Molnár Lajos és Horváth Ágnes egykori egészségügyi miniszterek ellen is merényletet tervezett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Elutasították a Toroczkai ellen indított kártérítési keresetet

A megismételt eljárásban is elutasította a Fővárosi Bíróság kedden a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Toroczkai László ellen indított kártérítési keresetét, amelyben a rendőrség mintegy 10 millió forintot követelt a Magyar Televízió székházának 2006-os ostrománál keletkezett rendőrségi károk miatt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnökétől.

Meghalt Kozák László, Kis Grófo édesapja

Meghalt Kozák László, Kis Grófo édesapja

Gulyás Gergelyhez rendeli az uniós források felhasználását a kormány

Gulyás Gergelyhez rendeli az uniós források felhasználását a kormány

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó