szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bűncselekmény gyanújának hiánya miatt elutasította a Fővárosi Főügyészség azt a feljelentést, amelyet Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester horvátországi nyaralójának felújítása ügyében tett egy magánszemély.

A  főügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztályát bízta meg feljelentés-kiegészítés keretében a szükséges információk beszerzésével. A rendőrség által begyűjtött adatok az ügyészség álláspontja szerint cáfolták a feljelentésben foglaltakat - közölte az ügyészség szóvivője.

Az ügyészség feljelentést elutasító határozata rögzíti, hogy beazonosíthatatlan volt a feljelentő, aki azt állította, hogy a főpolgármester horvátországi villájának felújítása szabálytalanul, állami pénzek felhasználásával történt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Antal Attila: Demszkynek is voltak elképesztő kérései

Demszky Gábor főpolgármester felelőssége a négyes metró ügyében a legnagyobb és legegyértelműbb – jelentette ki Antal Attila, a BKV volt vezérigazgatója a Magyar Nemzet szombati számában megjelent interjúban, amelyben arról is beszélt, hogy Aba Botond korábbi vezérigazgató végkielégítését egy fénymásoló-állomány felméréséről szóló szerződésen keresztül rendezték. Demszky Gábor közleményben utasította vissza Antal Attila „alaptalan vádjait”, a főpolgármester beperli a BKV volt vezérigazgatóját „valótlan állításai” miatt.

hvg.hu Itthon

"Demszky, takarodj!" - üvöltik a Petőfi-szobornál

A főpolgármester szokásos március 15-ei beszéde előtt a pesti Duna-parton kordonnal zárták el a Petőfi-szobor közvetlen környékét. Demszky Gábor elmondta ugyan beszédét, de azt alig lehetett hallani a fütyüléstől, dobolástól, kereplőktől. A tömeg bekiabálásokkal is igyekezett megzavarni a főpolgármester szónoklatát.

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Az iszlámgyűlölő Facebook-tartalmak betiltását követeli a pakisztáni kormányfő

Az iszlámgyűlölő Facebook-tartalmak betiltását követeli a pakisztáni kormányfő

Az én hetem: Péterfy Gergely kilépett Magyarországról és megszűnt körülötte a gyűlölet

Az én hetem: Péterfy Gergely kilépett Magyarországról és megszűnt körülötte a gyűlölet