szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem lép be a Jobbikba és úgy véli, korábban fogalmazhatott volna finomabban - többek között ezeket mondta Molnár Oszkár az MTV Ma reggel című műsorában.

Arra a kérdésre, hogy miért nem lép be a Jobbikba, ha már a párt támogatásával jutott mandátumhoz, azt válaszolta az őt faggató három újságírónak: „nem vagyok politikai prostituált, a Jobbikkal sok mindenben egyetértek, de 17 év Fidesz-tagság után nem tervezem, hogy más pártba lépek”. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a politikus - egy nappal azelőtt, hogy jelöltként nyilvántartásba vették volna - jelezte a Fidesz helyi szervezetének, hogy szüneteltetné tagságát október 31-ig. A párt azonban ezt követően kizárta soraiból.

Korábbi - a hasukat gumikalapáccsal ütő roma asszonyokról szóló - kijelentéseivel kapcsolatban azt mondta: fogalmazhatott volna "picit finomabban is", de azt is hozzátette: egy évvel korábban, Szabó Éva szocialista képviselő is hasonlókat mondott.

A politikus önmagát megfontoltnak tartja, viszont a politikai elitet és a médiát nem. A magyar médiát csak az érdekli, hogy kinyúvasszon, és nem az, hogy ezzel a problémával tényleg foglalkozzon - fogalmazott.

A Fidesz jelöltjével, Daher Pierre-rel kapcsolatban azt mondta: nem tudta jobban megszorongatni a választásokon, mert nem akart olyan lehetőségekkel élni, mint ő. A cigányok lakta településeken komoly beszállítások voltak a választások előtt - tette hozzá, arra is utalva, hogy erről videófelvételek vannak.

A felvetésre, hogy ez komoly vád, s ha bizonyítani tudja, miért nem tett feljelentést a választási bizottságnál, azt mondta: úgysem lenne jogkövetkezménye, ezért nem látta értelmét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Éles lőszert küldtek Molnár Oszkárnak

Újabb életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár, Edelény polgármestere – közölte a borsodi város polgármesteri hivatalának kabinetirodája pénteken.

Roma Sajtóközpont Itthon

A romák is a Fideszre szavaztak

Tarolt a Fidesz-KDNP az országgyűlési választások második fordulójában a romák által sűrűn lakott Borsod, Szabolcs és Heves megyében, és az országnak ezen a részén sem szerzett mandátumot a Jobbik. Az edelényi választókörzetben szoros küzdelemben nyert a „függetlenné kényszerült” edelényi polgármester a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben.

hvg.hu Itthon

Orbán Edelényben: átkozottul bonyolult a helyzet

Orbán Viktor csütörtökön Edelénybe érkezett, ahol beszédében arra buzdította a polgárokat, hogy szakítsanak a múlttal, s szavazzanak a "három harmadra". Munkatársunk a helyszínen Schmitt Pállal is találkozott, aki megígérte az adócsökkentést.

MTI Itthon

Molnár Oszkár elítéli Daher Pierre megfenyegetését

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját, Molnár Oszkár, a független képviselőjelölt elítéli a cselekedetet.

1000 helyett 1200 lóerős lehet a Mercedes hiperautója

1000 helyett 1200 lóerős lehet a Mercedes hiperautója

Merkel: Karácsonyra összeomolhat az intenzív ellátás Németországban

Merkel: Karácsonyra összeomolhat az intenzív ellátás Németországban

Radar 360: Kövér szülésre buzdít, az orvosok katasztrófától tartanak

Radar 360: Kövér szülésre buzdít, az orvosok katasztrófától tartanak