szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Életveszély miatt keres a rendőrség egy intézetből megszökött 13 éves fiút, akinek haladéktalanul védőoltásra van szüksége, mert megharapta egy állat - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A fiút szökése előtt feltehetően egy rágcsáló harapta meg, s emiatt veszettség elleni védőoltást kell kapnia elővigyázatosságból - mondta a százados. A 13 éves gyermek, Bozsányi György nem először szökött már el intézetből; kedden a Nyíregyháza-nyírszőllősi lakásotthonból távozott el engedély nélkül, ahová nem sokkal korábban vitték vissza a rendőrök.  

A szóvivő tájékoztatása szerint az újabb szökés után a rendőrség folyamatosan ellenőrzi azokat a helyeket, ahol a gyermek felbukkanhat, s egyben kérik a lakosságot is, hogy - a veszélyhelyzetre tekintettel - azonnal jelezzék a 107-es telefonszámon, ha a fiút látnák valahol.     

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvan, ki veheti meg az LG mobilgyártó részlegét

Megvan, ki veheti meg az LG mobilgyártó részlegét

210-zel száguldó SUV-t kaptak el a rendőrök

210-zel száguldó SUV-t kaptak el a rendőrök

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben