szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fidesz választási egyeztető bizottsága a Pelczné Gáll Ildikó EP-mandátum elnyerése miatt megüresedő országgyűlési helyre Daher Pierre-t jelöli, a Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei listájáról - közölte a párt.

Daher Pierre libanoni származású edelényi kórházigazgató és háziorvos a tavaszi parlamenti választásokon a Fideszből kizárt Molnár Oszkár kihívójaként indult a Borsod megyei 8. számú választási körzetben, de a választókerület parlamenti mandátumát Molnár Oszkár nyerte.

Daher Pierre a parlamentben Pelczné Gáll Ildikó képviselői posztját kapja meg, aki az EP-képviselő Schmitt Pál brüsszeli képviselői helyét kapta meg, miután Schmitt az újonnan megalakult parlament házelnöki posztját kapta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Megfenyegették Edelény fideszes jelöltjét

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját - közölte a jelölt.

hvg.hu Itthon

Lázadás tört ki a Jobbikban

Fellázadtak az edelényi jobbikosok a pártközpont ellen, mert Vonáék Molnár Oszkárt preferálják, és felszólították a helyi szervezet vezetőjét, Miklós Árpádot, vonja vissza jelölését Molnár javára.

MTI Itthon

Molnár Oszkár elítéli Daher Pierre megfenyegetését

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját, Molnár Oszkár, a független képviselőjelölt elítéli a cselekedetet.

hvg.hu Itthon

A vezető rabbi az edelényi MSZP-jelölt visszalépését kéri

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija Lendvai Ildikóhoz intézett nyílt levelében a demokratikus pártok összefogását kérte annak érdekében, hogy akadályozzák meg a rasszista kijelentéseitől hírhedtté vált edelényi polgármester parlamentbe való bejutását.

hvg.hu Itthon

Orbán Edelényben: átkozottul bonyolult a helyzet

Orbán Viktor csütörtökön Edelénybe érkezett, ahol beszédében arra buzdította a polgárokat, hogy szakítsanak a múlttal, s szavazzanak a "három harmadra". Munkatársunk a helyszínen Schmitt Pállal is találkozott, aki megígérte az adócsökkentést.

Meghalt egy 18 éves koronavírusos beteg

Meghalt egy 18 éves koronavírusos beteg

Demeter Szilárd lemondását követeli száznál is több magyar értelmiségi

Demeter Szilárd lemondását követeli száznál is több magyar értelmiségi

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek