Tetszett a cikk?

Kövér László visszaállítaná az Országgyűlés tekintélyét és kiszámíthatóbb törvényhozásra számít ősszel.

Határozott házelnök szeretnék lenni - mondta a Hírszerzőnek adott interjújában Kövér László. A politikus úgy véli, hogy a képviselők magatartása miatt a Ház veszített tekintélyéből az elmúlt 8 évben, ezen szeretne változtatni. Kövér szóvá tette a honatyák öltözködését, étkezési szokásaikat mint változtatásra szoruló dolgokat. A fideszes politikus szeretné elérni azt is, hogy a Kupola-teremben ne "pöriszag" csapja meg az odalátogatók orrát a közelben lévő parlamenti büfé miatt.

Azt is elmondta, a felfokozott törvényhozási tempó nem tartható hosszú távon, s a nyári szabadság alatt a kormány konszolidálni tudja saját munkáját annyira, hogy ősszel normális, kiszámítható törvényalkotási programmal álljon elő.

Kövér szeretne kooperatív házelnök lenni, de üzenetet is megfogalmazott az őt kritizáló szocialisták számára:  "nem fogom alulmúlni azt a színvonalat, amit az elmúlt nyolc évben teremtettek a parlamenti elnököt (is) tekintve".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Új házszabályt alkotna Kövér László

Új házszabályt alkotna 2014-re, és szakaszosabb ülésezési rendet vezetne be Kövér László, akit csütörtökön választottak házelnökké. A politikus az MTI-nek adott interjúban elmondta, politizáló házelnöknek készül. Megerősítette, ha ő jelölt volna államfőt a Fidesz-frakció számára, az nem Schmitt Pál lett volna.

Műholdra szerelte egy DSLR fényképezőjét a Canon, onnan fotózták le a Földet

Műholdra szerelte egy DSLR fényképezőjét a Canon, onnan fotózták le a Földet

Radar360: Budapest plakátkampányba kezd, Szlovákia újra országos tesztelésbe

Radar360: Budapest plakátkampányba kezd, Szlovákia újra országos tesztelésbe

Nyugaton havazás, északon extrém hideg várható

Nyugaton havazás, északon extrém hideg várható