szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Három Tolna megyei kistelepülés, Dunaszentgyörgy, Tengelic és Pusztahencse polgármestere sérült meg tegnap a Kecskemét közelében történt balesetben, erősítette meg az MTI értesülését Hencze Sándor (független), Dunaszentgyörgy polgármestere.

Hencze Sándor és Gáncs István (független) tengelici polgármester könnyű sérüléseket szenvedett, vizsgálat után hazaengedték őket a kórházból. Pusztahencse független polgármesterének, Lengyel Jánosnénak viszont súlyosak a sérülései, őt kórházban ápolják.

Hencze Sándor elmondta, hogy az autót ő vezette. Egy fórumról tartottak hazafelé, amikor egy tíz autóból álló kocsisort szabálytalanul előző autóval összeütköztek. A polgármester hozzátette, hogy igyekezett a legkisebb bajjal járó megoldást választani, de a balesetet nem lehetett elkerülni. A helyszínelés megerősítette, hogy ők szabályosan közlekedtek - fűzte hozzá.

A baleset az 52-es úton, Kecskemét közelében történt pénteken. A kisbusz, amelyben a polgármesterek utaztak, Kecskemét felől Solt irányába tartott, amikor frontálisan ütközött az előzést időben befejezni nem tudó személygépkocsival. A polgármestereken kívül még hárman sérültek meg a balesetben; ketten a kisbusz utasai közül és a másik autó sofőrje.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már a Netflix is a TikTokot másolja

Már a Netflix is a TikTokot másolja

74 ezer oltásra jelentkezett magyarnak küldenek ki SMS-t, ez lesz benne

74 ezer oltásra jelentkezett magyarnak küldenek ki SMS-t, ez lesz benne

Pintér Sándor üzlettársai megint bevásároltak a biztonsági piacon

Pintér Sándor üzlettársai megint bevásároltak a biztonsági piacon