szerző:
MTI/Népszava
Tetszett a cikk?

A Magyar Nemzet nyomozati iratokra hivatkozva azt írja, a Hunnia Mozgalom rárobbantotta volna a liftet az MSZP volt elnökére.

Lendvai Ildikó MSZP-s képviselő ellen is akciót tervezett a Hunnia Mozgalom - írta pénteki számában a Magyar Nemzet nyomozati iratokra hivatkozva. A lap azt írta, hogy a Hunnia Mozgalom egyik katonája, a tizenegyedrendű vádlott részletesen beszélt rendőrségi vallomásában Budaházy Györgynek, a szervezet katonai parancsnokának elvárásairól. A nyomozati iratokból kiderült az is, hogy miképpen hajtották végre a Szilvásy György volt titokminiszter vidéki nyaralója elleni merényletet. A jegyzőkönyvek szerint a csoport akciót tervezett Lendvai Ildikó ellen is. A politikusra rá akarták robbantani a liftet - írta a Magyar Nemzet.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Levélben vallott a Hunnia Mozgalom egyik feltételezett katonája

A hatalom veszélyes dolog, ha visszaélnek vele, nagyobb kárt lehet vele okozni, mint egy focilabdába rejtett robbanószerkezettel – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Hunnia Mozgalom egyik feltételezett katonája, a Budaházy-csoport ügyében gyanúsított S. József a Magyar Nemzetnek.

MTI Itthon

Összehangolt robbantás-sorozatra készültek Budaházyék

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György és az általa vezetett Hunnia Mozgalom tagjai 2009-ben összehangolt robbantás-sorozatra készültek - írta keddi számában a Magyar Nemzet egy, a lap birtokába került nyomozati dokumentumra hivatkozva.

MTI Itthon

Nyomozati vallomás: Budaházy verette meg Csintalant

Több nyomozati vallomás szerint is Budaházy megrendelésére verték meg Csintalan Sándort, méghozzá vasrudakkal. Budaházy állítólag így akart bosszút állni, amiért a Hír TV műsorvezetője ügynöknek és provokátornak nevezte - számolt be a HírTV a birtokukba került nyomozati dokumentumokra hivatkozva.

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

A járvány sem vetett véget az egyik legkedvesebb hálaadási történetnek

A járvány sem vetett véget az egyik legkedvesebb hálaadási történetnek

Csaknem tízmilliárdos előleg jöhet az EU-ból a járvány költségeire

Csaknem tízmilliárdos előleg jöhet az EU-ból a járvány költségeire