szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az államfő aláírta a nyugdíjpénztár-választás szabadságáról és a magán-nyugdíjpénztári befizetésekről szóló törvényt.

Schmitt Pál köztársasági elnök kedden aláírta a nyugdíjpénztár-választás szabadságáról, valamint a magán-nyugdíjpénztári befizetésekhez kapcsolódó törvénymódosításokról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-vel. Schmitt Pál arra kérte a házelnököt, haladéktalanul kezdjék meg a két törvény részletszabályainak kidolgozását.

Az elnöki hivatal honlapján olvasható közlemény szerint a köztársasági elnök a jelenlegi helyzetben olyan döntéseket hoz, melyek a magyar emberek, az egész magyar társadalom érdekeit kívánják szolgálni.

Mint írják, Schmitt Pál levélben arra kérte Kövér Lászlót, hogy mint az Országgyűlés elnöke, tolmácsolja nyomatékos kérését az országgyűlési képviselőknek: haladéktalanul kezdjék meg a nyugdíjpénztár-választás szabadságáról szóló törvény, illetve a magán-nyugdíjpénztári befizetésekhez kapcsolódó törvénymódosításokról szóló törvény részletszabályainak kidolgozását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!