szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A meghirdetett ár tízszereséért, összesen 1 004 000 forintért kelt el a Nemzetgazdasági Minisztérium által a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére felajánlott vízibivalybőr költségvetési táska

A Vatera.hu aukciós weboldalon október végén bocsátották licitálásra a táskát 100 ezer forintos kikiáltási áron. A táskáért az összeget az Afrika Holding Zrt. ajánlotta fel és fizette be a károsultak megsegítésére létrehozott Magyar Kármentő Alap bankszámlájára. 

A vízibivalybőrből készült táska az év 364 napján a Pénzügyminisztérium első emeleti üvegvitrinjében feküdt. Évente egyszer vették elő, amikor a pénzügyminiszter átvitte a Parlamentbe a következő évi költségvetés tervezetét."A pénzügyminiszter költségvetési táskáját" - angol szokást utánozva - 2004-ben a Magyar Országgyűlés elnöke ajándékozta a pénzügyminiszternek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ATV Itthon

Szócska: "Ez nem a megváltás költségvetése"

Egyelőre a fenntarthatóság a cél, az idei még nem a megváltás költségvetése az egészségügyben – erről Szócska Miklós egészségügyi államtitkár beszélt az Egyenes Beszédben.

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában

Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában