szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

Drogfüggő az ámokfutó autós, akit szombat este lövésekkel próbáltak megállítani a rendőrök, miután majdnem elütötte az őt igazoltató egyenruhásokat.

A férfinak végül sikerült elmenekülnie üldözői elől, elfutott a helyszínről. A kocsi, amit vezetett, lopott volt. A férfit vasárnap délután fogták el Törökbálinton. Mint kiderült, a számlájára írható egy másik kocsilopás is. Végül ez az autó is meglett.

Szombat este el akarta ütni az őt igazoltatni akaró rendőröket egy autós, akit ezután lövésekkel próbáltak megállítani az egyenruhások szombaton este, Budapesten. A férfi végül kiugrott a kocsiból és elfutott. Kiderült, hogy a kocsit és a rajta lévő rendszámot is körözték. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak miatt a Budapesti Nyomozó ügyészség eljárást indított. Az ámokfutót vasárnap délután fogták el.

Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese hétfőn azt mondta, hogy a gyanúsítottról kiderült, drogfüggő. Azt, hogy az üldözés idején bódult állapotban volt-e, egyelőre vizsgálják. Fülöp Valter hozzátette: kiderült, hogy a férfi egy másik autót is ellopott, a rendőrök ezt is megtalálták. Így már kétrendbeli gépjármű lopás miatt is nyomoznak ellene.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A PlayStation 5 új kontrollere PC-s játékokkal is működik

A PlayStation 5 új kontrollere PC-s játékokkal is működik

Felismerhetetlen kép alapján bírságoltak 300 ezer forintra egy autóst

Felismerhetetlen kép alapján bírságoltak 300 ezer forintra egy autóst

Duma Aktuál: Biden telefonja már pittyeg, mielőtt Trump megtámadná Iránt

Duma Aktuál: Biden telefonja már pittyeg, mielőtt Trump megtámadná Iránt