szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három mobiltelefon lehet a kulcsa a nagy port kavart pilisi kettősgyilkosság megoldásának - írja a Blikk. A kegyetlen elkövetők ugyanis a lap szerint hatalmas hibát vétettek, amikor pillanatok alatt eladták a megölt emberektől elrabolt értékeket.

Október 9-én bestiális gyilkosság híre rázta meg a kistelepülés lakóit - írja a Blikk. Brutális kegyetlenséggel végezték ki pilisi otthonukban L. Áront és élettársát, K. Máriát. A nő holttestét a hálószobában, a férfiét pedig a nappaliban találták meg. A szerencsétlen párra az éj leple alatt rúgták rá az ajtót, azért verték és szurkálták össze őket, hogy elvigyék a pénzt és az ékszereket.

A gyilkosok azonban túl mohók voltak, és magukhoz vették az áldozatok mobiltelefonjait is, amelyek nyomra vezették a Pest megyei nyomozókat. A rendőrök így hamar megtalálták azt a férfit, B. Józsefet, aki órákkal a kettős gyilkosság után pár ezer forintért eladta a telefonokat. "Többféle vallomást is előadott a férfi. Ellenőrzések után azonban rájöttünk, hogy egyik verziója sem felel meg az igazságnak" - mondta a Blikknek Csapi Balázs, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

Az újság úgy tudja, hogy B. József megbukott a hazugságvizsgálaton is, ráadásul sarkalatos pontokban jelzett a poligráf, ami arra enged következtetni, hogy a férfi vagy rész vett a brutális gyilkosságokban, vagy közvetlen kapcsolatban áll a tettesekkel. "Az elfogott férfit egyelőre emberöléssel kapcsolatos bűnpártolással gyanúsítjuk" - tette hozzá az osztályvezető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót

Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót

Nincs több szexjelenet, ha férfi a rendező – ígéri Keira Knightley

Nincs több szexjelenet, ha férfi a rendező – ígéri Keira Knightley

Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól

Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól