szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az MTI tudosítójának beszámolója szerint kedden nem sokkal éjfél után a repülőtér munkatársai körbevették és eltüntették a Zóna Taxi feliratot a Zóna Taxi Ferihegyi repülőtér érkezési oldalán lévő bódéjáról.

A Budapest Airport Zrt. megbízása alapján kedden veszi át a reptéri drosztot a Főtaxi a Zóna Taxitól.

Veres István, a Zóna Taxi tulajdonosa az MTI helyszínen lévő tudósítójának elmondta: nem szándékoznak erőszakkal rendezni a jogi vitát, ami a Budapest Airport és köztük zajlik, ugyanakkor nem ismerik el a reptér felmondását, véleményük szerint szolgáltathatnak a reptéren. Kedden az indulási oldalon helyezkednek el a Zóna Taxik, és az általuk felkért hoszteszek várják az érkező utasokat és igyekeznek őket a Zóna Taxi autóiba irányítani - tette hozzá.

A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) október elején írta ki a taxitendert, amelyet november közepén a Főtaxi nyert meg. A Zóna Taxi ezt követően megtámadta a BA tenderét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pucér putyint ültettek arany wc-re a prágai orosz nagykövetség előtt

Pucér putyint ültettek arany wc-re a prágai orosz nagykövetség előtt

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Jön az Apple, és felforgatja az autóipart

Jön az Apple, és felforgatja az autóipart