szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A MÁV START Zrt. szombati esti közleményében az áll: a Kaposvár-Siófok vasútvonalon Kisbárapáti és Karád között 2010. december 12-én vasárnap 0 óra 00 perctől ismét a hivatalos menetrend szerint, a teljes vonalon közlekednek a vonatok.

"A rendkívüli időjárás miatt bekövetkezett pályahibák helyreállítását követően, vasárnap hajnaltól ismét a teljes útvonalon közlekednek a vonatok Kaposvár-Siófok vonalon, az utasoknak nem kell átszállni pótlóbuszokra" - írják.

A személyszállító vasúttársaság közleményében az utasoknak azt javasolja, hogy az utazások megkezdése előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendi információkról a MÁV-START Zrt. honlapján, a vasútállomásokon elhelyezett hirdetményekről, a menetrendkönyvből, vagy telefonon a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!