Tetszett a cikk?

Az újdonságok iránt fogékony olvasóinak szánja karácsonyi meglepetésként a HVG, hogy az ünnepek előtt iPad-en is elérhetővé tette a lap „Az év krónikája” című, 2010-ről készült 40 oldalas összeállítását.

 

A digitális kiadvány gerincét az év legfontosabb történéseit tartalmazó visszatekintés adja, amely hónapról-hónapra 300 képpel és videókkal illusztrálva összefoglalja a Magyarországon, illetve a világban lezajlott eseményeket. A HVG - kihasználva az iPad nyújtotta lehetőségeket - kiegészítő információkat és fotógalériákat is közöl, hogy újszerű élményekkel gazdagítsa a HVG-olvasóit.

A HVG, mint az ország vezető hetilapja stratégiai céljának tartja, hogy valamennyi digitális eszközön, minél szélesebb körben megjelenítse tartalmát.
Ennek első állomása volt a HVG Iphone applikációja, amelynek továbbfejlesztett, 2.0. verziója a múlt héttől már elérhető. A következő lépés a most megjelenő Év Krónikája 2010., amelyet februártól követ majd a hétről hétre szerda estétől elérhető DHVG kiadvány az iPad-en. Ezzel párhuzamosan a HVG megkezdte a más tablet-gépeken is futtatható verziók fejlesztéseit.

A most megjelenő „Krónika” nem ingyenes, kedvezményes letöltési ára 0,99 eurocent. A februártól rendszeresen megjelenő DHVG bevezető árát rövidesen nyilvánosságra hozza a kiadó.

A HVG – attól függetlenül, hogy az elmúlt évben 12 százalékkal növelte olvasottságát - újabb és újabb utakat, lehetőségeket keres ahhoz, hogy a papírváltozatban megismert és megszeretett hetilap cikkeit eljuttassa az olvasókhoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Aljasnak érzem, hogy egy ilyen törvényt áttoltak" – Tóth Judit, az orvosszakszervezet alelnöke a HVG Teraszon

"Aljasnak érzem, hogy egy ilyen törvényt áttoltak" – Tóth Judit, az orvosszakszervezet alelnöke a HVG Teraszon

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget

Négy százalék körül van a koronavírusosok száma a leginkább fertőzött szlovák régiókban

Négy százalék körül van a koronavírusosok száma a leginkább fertőzött szlovák régiókban