szerző:
OTS-Hírvonal
Tetszett a cikk?

Koltai Róbert nyilatkozatot tett közzé hétfőn, amelyben leszögezi: "Tájékoztatom Önöket arról, hogy a napokban rólam és fiamról megjelent állítások hamisak, azok nem fedik a valóságot. Súlyosan sértik személyiségi jogaimat, különös tekintettel a jó hírnévhez való jogomat is."

Koltai hangsúlyozza: "Azokkal a médiumokkal szemben, melyek a jövőben folytatják jogsértő tevékenységüket büntetőjogi, polgárjogi eljárást kezdeményezek, figyelemmel arra is, hogy a nyomozás során az eljárás adatait csak az arra jogosult eljárási résztvevők ismerhetik meg, és nyilatkozhatnak az ügyben tett vallomásaikról. Az ügyben eljáró hatóság tagjait titoktartási kötelezettség terheli a tanúvallomásokat illetően is. A mai napon megjelent újságcikkekkel kapcsolatban a következőket szeretném elmondani: A fiam ellen folyamatban lévő nyomozás során tanúvallomást tettem, hetekkel ezelőtt. Vallomásomban foglaltak és a médiumokban megjelentek teljes mértékben ellentétesek egymással."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

A Blikk szerint a fia ellen vallott, de Koltai cáfolja a hírt

Terhelő tanúvallomást tett saját fiá­ra Koltai Róbert. A Blikk információi szerint az egy héttel ezelőtt kihallgatott színész - talán akaratlanul -, de sokat ártott előzetes letartóztatásban lévő fiának, Gábornak. Koltai nyilatkozatban cáfolta a lap értesüléseit.