szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az év első babája, Dóra éjfél után egy perccel született a fővárosi Kútvölgyi Maternity Klinikán. Egy perccel utána jött a világra Brendon János Szentesen. Budapesten negyed egykor született az első gyermek 2011-ben.

2011 első babája, egy kislány éjfél után egy perccel született a fővárosban, a Kútvölgyi Maternity Klinikán – közölte Krohné Keszler Klára ügyeletes szülésznő szombaton. A kislány a Dóra nevet kapta, 52 centiméterrel és 3590 grammal jött a világra természetes úton. A csecsemő a család második gyermeke. Budapesten a VI. kerületben élnek.

Az év második percében jött világra Szentesen Csongrád megye idei első babája a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán. A kisfiú, aki a Brendon János nevet kapta természetes úton született, Fejes Ferencné nyolcadik gyermeke. A csecsemő  4010 grammos, hossza 51 centiméter.

Budapesten negyed egykor Hanna spontán indult szülés során természetes úton jött a világra 55 centiméterrel, súlya 3540 gramm. A kislány Dunaharasztiban élő szüleinek első gyermeke.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!