szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Jobbik támogatja a Totalcar.hu internetes portál által indított kezdeményezést, amely B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetővé tenné a 125 köbcentiméter alatti motorkerékpárokat - jelentette be az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A Jobbik január végi kongresszusán a párt aláírásokat is gyűjt majd a megjelentektől a kezdeményezéshez.

Volner János hangsúlyozta: emellett pártja kezdeményezi a 125 köbcentiméternél kisebb motoroknál a regisztrációs adó eltörlését is.

Az ellenzéki párt szerint ezekkel a lépésekkel elterjedhetnének ezek a motorok, és így kisebb lenne a környezetterhelés a belvárosokban, könnyebb lenne a parkolás, nőne a forgalom rugalmassága és nagyban csökkennének a dugók is. Ahhoz, hogy a népi kezdeményezésben foglalt kérdést az Országgyűlés napirendjére tűzze 50 ezer aláírás szükséges.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI/FH/Hírszerző Itthon

A Jobbik részt vesz az alkotmányozásban

A Jobbik részt vesz az alkotmányozásban és semmilyen körülmények között nem működik együtt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel. Az LMP még nem kommentál, az MSZP kitart régi véleménye mellett.

Mit tud egy 15 ezer forintos okos karpánt? Teszten a Xiaomi Mi Smart Band 5

Mit tud egy 15 ezer forintos okos karpánt? Teszten a Xiaomi Mi Smart Band 5

Szociális háló nélkül nagy baj lehet a munkaerőpiac átalakulásából

Szociális háló nélkül nagy baj lehet a munkaerőpiac átalakulásából

Somogyi Zoltán: Krumplizmus – Az ellenzék esélyeiről

Somogyi Zoltán: Krumplizmus – Az ellenzék esélyeiről