szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Két megyében rabolt egyazon este egy 45 éves iszkaszentgyörgyi férfi; a gyanúsított előzetes letartóztatásban van - közölte a rendőrség kedden.

A férfi január 19-én fegyverrel a kezében kényszerítette a bevétel átadására az iszkaszentgyörgyi presszó alkalmazottját, majd a pénzzel elmenekült. Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként a nyomozók gyorsan azonosították, és két nappal később Székesfehérváron elfogták - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyanúsított az elé tárt bizonyítékok alapján részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy anyagi gondjai voltak, azért döntött úgy, hogy rablással szerzi meg a szükséges pénzt. A kihallgatás során kiderült, hogy a presszóbeli rablást követően Solton is megkísérelt pénzt szerezni. Fegyverrel a kezében egy benzinkút kezelőjét akarta a bevétel átadására kényszeríteni, de miután a kasszát nem tudta kinyitni, zsákmány nélkül menekült el - tette hozzá a szóvivő. A rendőrség a férfit két rendbeli rablással gyanúsította meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rendőrök 142 embert feljelentettek Gődényék tüntetése után

A rendőrök 142 embert feljelentettek Gődényék tüntetése után

Közös tánccal üzennek a vendégeknek egy vecsési szálloda munkatársai

Közös tánccal üzennek a vendégeknek egy vecsési szálloda munkatársai

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára