szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyanúsítottat őrizetbe vette a rendőség és kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását. A 79 éves asszony súlyos sérüléseket szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya csütörtökön büntetőeljárást indított emberölés kísérlete miatt egy 50 éves somoskőujfalui férfi ellen. A férfi csütörtökön délelőtt elment a lakásába, majd egy fadarabbal megverte és megszúrta egy késsel a 79 éves ismerősét, az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. 

Tekintettel a sértett idős korára és a bántalmazás módjára csak a véletlennek  és a gyors és szakszerű egészségügyi ellátásnak köszönhető, hogy sértettnek súlyosabb sérülése nem lett és nem halt bele a bántalmazásba. A gyanúsítottat őrizetbe vette a rendőség és kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását. Jelenleg a nyomozás  - szakértők bevonásával - folyamatban van.


                                                  

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!