szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Pénteken tartják a szóvivőbált Budapesten. A fellépők között lesz a Presidance Company, a Fiesta, Dolhai Attila, az ABBA Feeling, Payer András, valamint Kertész Dóri

A szombat hajnalig tartó szóvivőbálban a Helikon zenekar húzza a "talpalávalót" Reith János vezetésével - közölte a Magyar Szóvivők Egyesülete szerdán. A rendezvényt Bakos Piroska, a magyar EU-elnökség szóvivője nyitja meg. Az est műsorvezető házigazdája idén is Bényi Ildikó és Süveges Gergő lesz. A bál bevételét gyermekjótékonysági célra, a SOTE II. Gyermekklinika számára ajánlja fel az egyesület. Az eseménynek a Material Event Center ad otthont.

Az első ilyen bált 2005-ben rendezték meg azzal a céllal, hogy közös szórakozásra és baráti eszmecserére egyaránt alkalmat teremtve szorosabb személyes kapcsolatot hozzanak létre a szóvivői, intézményi kommunikációs területen dolgozók között, ezzel is segítve a mindennapi szakmai együttműködést. 2006 óta a bál a szakmai teljesítmények értékelésére is alkalmat ad, hiszen ilyenkor adják át az egyesület különféle díjait: a Szavak Embere Díjat, a "Hiteles Tájékoztatásért Díjat, a Lasz György-díjat, valamint további elismeréseket. A Magyar Szóvivők Egyesületét Orodán Sándor hívta életre 2004-ben a magyarországi szóvivők politikamentes, szakmai alapokon álló szervezeteként.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Kormányszóvivő: mindenkinek jár az egészségügyi ellátás

Ha kell, törvényt módosítanak, de mindenkinek jár majd az ingyenes egészségügyi ellátás - nyilatkozta az RTL Klub híradójának Nagy Anna kormányszóvivő, reagálva az Index cikkére, mely szerint nem kaphatnak ingyenes egészségügyi ellátást nyugdíjba vonulásuk után azok, akik úgy nyilatkoznak, hogy magánnyugdíjpénztár-tagok maradnak, és nincs legalább 15 év szolgálati idejük.

Kínában állítják: már majdnem teljesen helyreállt a légi közlekedés

Kínában állítják: már majdnem teljesen helyreállt a légi közlekedés

Füstmentes kvíz: 10+1 kérdés a dohányzásról és az ártalomcsökkentésről

Füstmentes kvíz: 10+1 kérdés a dohányzásról és az ártalomcsökkentésről

Minden idők harmadik legmelegebb éve volt 2020

Minden idők harmadik legmelegebb éve volt 2020