szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Külügyminisztérium azt javasolja, hoyg lehetőség szerint halasszák el nem feltétlenül szükséges utazásaikat.

Tekintettel a Bahreini Királyság síita települései februárban kirobbant, majd immár a fővárosra, Manamára is átterjedt zavargásokra és az ebből adódó biztonsági kockázatokra, a Külügyminisztérium javasolja a magyar állampolgároknak, hogy a belbiztonsági helyzet javulásáig lehetőség szerint halasszák el nem feltétlenül szükséges utazásaikat Bahreinbe.

A jelenleg Bahreinben tartózkodó magyar állampolgároknak javasolják, hogy a 00-973-399-44-678-as mobiltelefonszámon lépjenek kapcsolatba hazánk manamai tiszteletbeli konzuli ügynökével, Garamvölgyi Balázzsal, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a fejleményeket, illetve a Kuvaitban működő – a Bahreini Királyságba is akkreditált – magyar nagykövetséggel. A nagykövetség éjjel-nappali telefonügyeletet tart fenn az alábbi telefonszámon: 00-965-2-537-9351.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát

Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László

Müller Cecília: Nincs dublőröm, én kaptam az oltást

Müller Cecília: Nincs dublőröm, én kaptam az oltást