szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint háromszázezer forintot loptak el zsebtolvajok egy idős asszonytól az 1-es villamoson, a fővárosban. A BRFK zseblopási alosztályának munkatársai rövid időn belül elfogták a háromfős tolvajbandát; a társaságból két nőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - értesült a HavariaPress.

Hétfőn délután történt az eset az 1-es villamoson, a Hungária körúton. Az idős asszony az Egressy útnál szállt fel a villamosra, táskájában 310 ezer forinttal, mellyel fogorvosához tartott. Mikor a Hős utcánál leszállt, észrevette, hogy eltűnt a pénze. Az idős asszonyt annyira megviselték a történtek, hogy rosszul lett, mentőt akartak hozzá hívni. A nő végül épségben hazaért, majd nyugalmazott rendőr férjének beszámolt a lopásról.

A férj azonnal értesítette a rendőrséget, a BRFK zseblopási alosztályának nyomozói forró nyomon eredtek a zsebtolvajok nyomába. Nem sokkal a bejelentést követően már azonosították, majd el is fogták a három nőből álló, villamoson ,,dolgozó" bandát. A tolvajoknál megtalálták az ellopott pénzt, amit visszaadtak az idős asszonynak. A tolvajbanda tagjairól kiderült, hogy mindannyian többször voltak büntetve különböző lopások miatt. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, kettőt közülük előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Kisbusszal járták a fesztiválokat a román zsebtolvajok

Többek közt egy kisbusszal járta az európai fesztiválokat az a román zsebtolvaj banda, amelynek nyolc tagját a Sziget fesztiválon fogták el a budapesti zseblopási nyomozók, társaikat pedig az ő akciójuk alapján juttatták rács mögé Ausztriában és Németországban. A nem mindennapi sikeres nyomozásról csak nem rég adott hírt a rendőrség.

Szokatlan baleset Csehországban: Egy rakomány cukorrépa temetett be egy autót

Szokatlan baleset Csehországban: Egy rakomány cukorrépa temetett be egy autót

Tíz napra karanténba küldik, aki nem vesz részt az önkéntes koronavírusteszten Szlovákiában

Tíz napra karanténba küldik, aki nem vesz részt az önkéntes koronavírusteszten Szlovákiában

Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában

Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában