szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Több embert is a helyszínen lévő mentősöknek kellett ellátniuk, mert rosszul lettek a Magyar Nemzeti Múzeum előtt összegyűlt több mint húszezres ünneplő tömegben kedd délelőtt.

A Múzeum körúton több mint húszezer ember hallgatta Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédet, melyet az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc 163. évfordulója alkalmából mondott a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőjén.     

Az ünnepi ruhába öltözött emberek sokszor kísérték tapssal Orbán Viktor beszédét. A legnagyobb tapsot akkor kapta a kormányfő, amikor azt mondta: senkitől nem tűrnek kioktatást, és mindenkitől elvárják, hogy Magyarországnak és a magyaroknak megadja a kijáró tiszteletet.  

A beszéd után a közönség "Viktor, Viktor" skandálással ünnepelte a szónokot, majd a tömeg nagy része elindult, bár a múzeum előtt még folytatódott az ünnepi műsor.

Az ünnepi események további híreit itt olvashatja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brexit a gyakorlatban: üres polcok az északír szupermarketekben

Brexit a gyakorlatban: üres polcok az északír szupermarketekben

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

Raúl is koronavírusos lett

Raúl is koronavírusos lett