szerző:
Blikk
Tetszett a cikk?

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a napokban vásárolt egy kétéves Audi A6 allroad quattrót. A hír nem lenne hír, ha a vásárlást nem előzte volna meg egy kiadós "Audi-botrány".

 

Audi A6 (a fotó nem Lázár János autóját ábrázolja)
©

A napokban vásárolt egy kétéves Audi A6 allroad quattrót Lázár János - írja a Blikk. A Fidesz frakcióvezetőjének keze alatt az utóbbi időben több kocsi is megfordult. Korábban havi 600 ezer forintért egy Audi S8 luxuslimuzint bérelt neki a képviselőcsoport Hódmezővásárhellyel közösen, de erről a luxusautó-bérletet ért kritikák miatt lemondott. Ezután saját költségen rövid ideig egy A6-ost bérelt, amit felváltott a mostani szerzemény.

A most vásárolt, a Blikk szerint nagyjából 7 millió forintot, az Autómenedzser.hu számításai szerint ennek nagyjából dupláját érő Audi 6-os kétéves, eddig egy német szalonban bemutatóautó volt - írja a lap. Lázár az autót Németországból hozatta, s hitelből vette. Sőt a vagyonnyilatkozatát is átírja, ahol feltünteti a kétéves kocsit. A járgány alapfelszereltségű, igaz, bőrüléses, 290 lóerős, s a navigációs rendszer is gyári benne. Ugyan használtan került a frakcióvezetőhöz, de csak 9200 kilométer van benne, ugyanis egy német szalon tesztkocsija volt - számol be a Blikk.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról

Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról

Eltolták a Kolorádó fesztivált augusztusra

Eltolták a Kolorádó fesztivált augusztusra

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát