szerző:
hirado.hu
Tetszett a cikk?

Tomcat szerint "necces", amit Szanyi tett, aki a részletekről az MTV reggeli műsorában beszélt.

Médiahekk volt a gyöngyöspatai kettőskereszt-égetés, amelyet a Tomcat néven elhíresült Polgár Tamás és barátai indítottak. Tomcat célja ezzel az volt, hogy bizonyítsa, nem ellenőrzik ezeket az információkat az illetékesek, e nélkül cselekednek, vádaskodnak, tesznek diszkriminatív kijelentéseket. Az időközben személyes üggyé váló konfliktus Szanyi Tibor képviselő és Tomcat között nem csitul. A részletekről az MTV reggeli műsorában a bloggert kérdezték.

"A közéleti személyiségek ezek szerint más forrásból is hasonlóan tájékozódnak" – vélekedett Tomcat, utalva a gyöngyöspatai esetre. Hozzátette: sok közszereplő úgy tesz rasszista, antiszemita kijelentéseket, hogy megbizonyosodna annak valódiságáról – "telekürtölik vele Európát, és utána még csak bocsánatot sem kérnek az érintettektől" – mondta.

Bár a blogger maga nem járt Gyöngyöspatán, több barátja most is járőröz a településen – az ő elmondásukra alapozta a médiahekket. Hogy számíthat-e a blogterekben támadásra emiatt Tomcat, nem érdekli, mondván, hogy sokkal "neccesebb", amit Szanyi Tibor tett.

A Horthy Miklóst ábrázoló pólóban megjelent blogger szerint, amit Szanyi csinált, az interneten nem újszerű – "a névtelen barmok színvonalát tükrözi az ilyen hozzáállás és megnyilvánulás, hogy megpróbáljon valaki hisztériát kelteni" – fűzte hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Videó: Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről

Videó: Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről

A Budán élők átlagosan 110 ezer forinttal kerestek többet a pestieknél

A Budán élők átlagosan 110 ezer forinttal kerestek többet a pestieknél

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID