szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

A nyest.hu meg nem erősített hírekre hivatkozva azt írja: a Vidékfejlesztési Minisztérium alá rendelt Tárcaközi Földrajzinév-bizottság húsz tagjától váltak meg azonnali hatállyal, mivel a bizottság által kialakított szakvélemény nem egyezett azzal a kormányzati szándékkal, hogy a ferihegyi légikikötő új neve Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legyen.

Nem tetszett a tárcaközi szakbizottság állásfoglalása a kormánynak: állítólag húsz embert függesztettek fel vagy bocsátottak el azonnali hatállyal - írja a Nyelv és Tudomány, azaz a nyest.hu.

Meg nem erősített hírek szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium alá rendelt Tárcaközi Földrajzinév-bizottság húsz tagjától váltak meg azonnali hatállyal, mivel a bizottság által kialakított szakvélemény nem egyezett azzal a kormányzati szándékkal, hogy a ferihegyi légikikötő új neve Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legyen. 
 
 
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Automosónál árulták az amfetamint és a hasist

Automosónál árulták az amfetamint és a hasist

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában