szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A napilap a volt miniszterelnök környezetéből származó forrásokra hivatkozva azt írta: Bajnai Gordont még az év elején kérte fel a Columbia Egyetem vezetése, hogy tartson kurzust náluk, ő pedig elfogadta a meghívást. A volt kormányfő titkársága közölte: Bajnai ősszel két hónapra költözik New Yorkba.

A Blikk értesülései szerint Bajnai az Európai Unióról, az uniós gazdaságpolitikáról tart majd képzést Amerikában, előadásokat és szemináriumokat egyaránt. Hetente több napot készül, sőt a Közép-európai Egyetemen is beült próbaképpen Balázs Péter volt külügyminiszter kurzusára a hallgatók közé, hogy a diákok oldaláról is tapasztalatot gyűjtsön, és minél felkészültebb legyen, amikor szeptemberben a tengerentúlon elkezdődik a szemeszter - mondták a napilapnak a volt kormányfőt ismerő források.

Nem költözik el Magyarországról Bajnai Gordon, csupán két hónapot tölt ősszel New Yorkban - közölte a volt miniszterelnök titkársága szerdán.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!